lørdag 21. mai 2011

Anettes sunne eplekake

200g smør, romtemperert
2 dl sukrin
3 egg
3 dl Herbalife F1 vaniljesmak
1 dl mandelmel/soyamel
1 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
1 dl kremfløte
3 epler
en liten haug med hasselnøtter og mandler
grovt brunt sukker og godt med kanel til strø over kaken

Rør smør og sukrin hvit
Rør i et egg om gangen
Bland alt det tørre, sikt det, og rør det i
Ha i fløte/ melk og rør deigen jevn

Hel røren i smurt rund form, ha i eplebiter,  strø grovt brunt sukker,  kanel og grovt hakkede hasselnøtter og mandler over kaken

Stekes nederst i ovnen i en time på 175 grader.

God og sunn eplekake, enkel er den å !!!
Skjermbilde_2011-01-12_kl._22.14.28

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar